Завантаження ...
banner

Під час обшуку в ніжинця знайшли боєприпаси

Під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання 43-річного мешканця м. Ніжин, раніше неодноразово судимого, працівниками поліції за процесуального керівництва прокурорів місцевої

прокуратура, ніжинець, обшук, боєприпаси, суд

Під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання 43-річного мешканця м. Ніжин, раніше неодноразово судимого, працівниками поліції за процесуального керівництва прокурорів місцевої прокуратури виявлено та вилучено боєприпаси, які чоловік придбав та зберігав без передбаченого законом дозволу.

Наразі обвинувальний акт за фактом придбання та зберігання бойових припасів, без передбаченого законом дозволу (ч. 1 ст. 263 КК України) Ніжинською місцевою прокуратурою скеровано до суду для розгляду.

Зловмиснику за вчинений злочин загрожує покарання за ч. 1 ст. 263 КК України у виді позбавлення волі від трьох до семи років. 

Довідково: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Ніжинська місцева прокуратура
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: