Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині діє акція «Щасливі години для платежів»

Із 1 червня у Ніжині розпочала діяти акція «Щасливі години для платежів». Комісія при оплаті платежів у першій половині дня буде майже вдвічі меншою, ніж у другій половині дня, пише nizhynnews.com. Знижка діє при оплаті усіх видів платежів: на рахунки за комунальні послуги

Укрпошта, акція, платежі, комісія

Із 1 червня у Ніжині розпочала діяти акція «Щасливі години для платежів». Комісія при оплаті платежів у першій половині дня буде майже вдвічі меншою, ніж у другій половині дня, пише nizhynnews.com.

Знижка діє при оплаті усіх видів платежів: на рахунки за комунальні послуги, оплату за телефонний зв’язок/телебачення/інтернет чи будь-які інші регулярні платежі. Враховуючи, що сплачується декілька квитанцій за місяць, загальна економія – суттєва. А скористатися такою можливістю можна щодня до 13:00.

Проєкт дасть змогу забезпечити більш якісне обслуговування клієнтів завдяки управлінню клієнтськими потоками у поштових відділеннях відповідно до потреб споживачів та рівномірного розподілу навантаження на операційні вікна протягом всього робочого дня, – інформує пресслужба пошти.

«Щасливі години для платежів» дають можливість кожному клієнту Укрпошти заощадити при оплаті комунальних та інших платежів, за умови відвідування поштових відділень до 13:00. Саме у першій половині дня тарифи на оплату платежів у відділеннях Укрпошти стануть значно меншими, ніж аналогічна вартість отримання послуг у банківських відділеннях.

Після 13:00 комісія за сплату платежів буде збільшена удвічі від суми, що діятиме у першій половині дня. Відповідно, у другій половині дня поштові відділення «Укрпошти» очікують на відправників та отримувачів посилок, які тепер зможуть користуватися послугами у більш комфортних умовах та без черг.

Перелік відділень зв’язку Укрпошти у Ніжині, в яких діє акція «Щасливі години».

Укрпошта, акція, платежі, комісія

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: