Завантаження ...
banner
banner

Призначили нового начальника Ніжинського відділу поліції

3 червня особовий склад Ніжинського відділу поліції познайомився з новим керівником - Миколою Омельченком. Його представив начальник управління кадрового забезпечення ГУНП в Чернігівській

начальник, поліція, Ніжин, Микола Омельченко

3 червня особовий склад Ніжинського відділу поліції познайомився з новим керівником - Миколою Омельченком. Його представив начальник управління кадрового забезпечення ГУНП в Чернігівській області Ігор Папченко.


В заходах також взяли участь прокурор Ніжинської місцевої прокуратури Павло Герасименко, Ніжинський міський голова Анатолій Лінник та голова Ніжинської райдержадміністрації Григорій Ковтун.

Микола Омельченко народився на Ічнянщині у 1967 році, має повну вищу освіту, в 1999 році закінчив Національну академію внутрішніх справ.

начальник, поліція, Ніжин, Микола Омельченко

Службу розпочав з липня 1992 року інспектором інспекції у справах неповнолітніх відділення карного розшуку відділу внутрішніх справ Ічнянського району.

З 1998 року службу проходив на керівних посадах. Протягом останніх 15 років обіймав посаду начальника Ічнянського відділення поліції. Має статус учасника бойових дій.

За час служби Микола Омельченко неодноразово заохочувався керівництвом, нагороджений відомчими відзнаками МВС України.

- Микола Омельченко має високий рівень професійної компетентності, добрі організаторські здібності, вміє налагоджувати та підтримувати дисципліну в колективі та вірно оцінити службову ситуацію. Завжди готовий брати на себе відповідальність та здатність приймати самостійні рішення, вимогливий у ставленні до підлеглих, має високі моральні якості керівника, - підкреслив начальник управління кадрового забезпечення ГУНП в Чернігівській області Ігор Папченко.

начальник, поліція, Ніжин, Микола Омельченко

начальник, поліція, Ніжин, Микола Омельченко
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: