Завантаження ...
banner

У Ніжині розпочинається Еко-сафарі. Долучайтеся!

Щорічному Еко-сафарі бути! Послаблення карантинних обмежень дало змогу провести перший оффлайновий захід за довгий час, але з дотриманням заходів безпеки! До всесвітнього дня охорони навколишнього

еко-сафарі, молодіжний центр, полювання, сміття

Щорічному Еко-сафарі бути! Послаблення карантинних обмежень дало змогу провести перший оффлайновий захід за довгий час, але з дотриманням заходів безпеки! До всесвітнього дня охорони навколишнього середовища,  Ніжинський міський молодіжний центр у співпраці з ГО "Лабораторія Ініціативної Молоді", разом з активними громадянами починаємо "полювання" на сміття по всьому місту, метою якого стане привернення уваги містян до проблем сортування та утилізації відходів.

То ж чекаємо вас у п'ятницю 05.06 об 11:00 за адресою вул. Яворського 3, біля входу в Молодіжний центр, де всі учасники  отримають рукавички та пакети для роздільного прибирання. 

Проте, якщо з якихось причин ви не зможете прийти, але бажаєте долучитись до схожих активностей - не засмучуйтесь. Зробіть фото або відео вашого індивідуального Еко-сафарі, відмічайте нашу сторінку. Ініціатори індивідуальних Еко-сафарі за потреби можуть отримати необхідний інвентар протягом робочого дня у Молодіжному центрі. 

Давайте разом робити улюблене місто чистішим.

еко-сафарі, молодіжний центр, полювання, сміття
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: