Завантаження ...
banner

Ніжинщина: у Лосинівській громаді є перші випадки коронавірусу

За інформацією Чернігівської ОДА у Ніжинському районі на сьогодні підтверджено ще 2 випадки інфікування коронавірусом. Повідомдляє mynizhyn.com. Вісник Лосинівської громади повідомляє

коронавірус, Лосинівська громада, Леонідівка

За інформацією Чернігівської ОДА у Ніжинському районі на сьогодні підтверджено ще 2 випадки інфікування коронавірусом.

Повідомдляє mynizhyn.com.

Вісник Лосинівської громади повідомляє, що три випадки коронавірусу підтвердили у селі Леонідівка.

3 червня у Лосинівці відбулося термінове засідання оперативного штабу, щодо надзвичайної ситуації, а саме про факт перебування на самоізоляції осіб с. Леонідівка, в яких виявлено захворювання COVID-19. Засідання очолив керівник штабу – селищний голова Володимир Андрієць. 

Було вирішено:

- посилити дезінфікуючі заходи в громадських місцях та закладах соціальної сфери;

- керівникам організацій, підприємств, установ та приватних підприємств, що знаходяться на території Лосинвської селищної ради проводити посилений контроль за всіма суб’єктами господарювання щодо дезінфекції приміщень, прилеглої території та реалізації продуктів харчування в фасованому та ізольованому вигляді;

- постійно проводити інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення щодо дотримання «маскового режиму», соціальної дистанції та проведення дезінфікуючих заходів.

В разі визначення осередком спалаху коронавірусу с.Леонідівка, підготувати все необхідне для встановлення КПП на відповідній території.

коронавірус, Лосинівська громада, Леонідівка

коронавірус, Лосинівська громада, Леонідівка
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: