Завантаження ...
banner
banner

Ніжинську стоматполіклініку тимчасово очолив депутат

Очолив комунальне некомерційне підприємство "Ніжинська міська стоматологічна поліклініка" Ніжинської міської ради Чернігівської області - Олександр Борисович Ігнатюк. Повідомляє nizhyn.city

стоматполіклініка, Ніжин, депутат, керівник, Олександр Ігнатюк
Фото з Facebook і Валерія Кичка

Очолив комунальне некомерційне підприємство "Ніжинська міська стоматологічна поліклініка" Ніжинської міської ради Чернігівської області  - Олександр Борисович Ігнатюк. Повідомляє nizhyn.city.

Його було призначено на посаду виконуючого обов’язки директора 1 червня.

Зауважимо, що Олександр Борисович на сьогодні є депутатом Ніжинської міської ради від партії ВО "Батьківщина". Проте він за фахом лікар–стоматолог, закінчив Полтавську медичну стоматологічну академію (УМСА). Має 11 – річний досвід роботи в цій сфері і працював лікарем-стоматологом у приватній клініці Ніжина.

У Ніжині призначення нових керівників комунальних некомерційних підприємств відбувається на основі конкурсу. У зв’язку з введенням карантину, поки що, призупинено конкурсний відбір на цю посаду. Тому, Олександр Ігнатюк виконує обов’язки директора до призначення керівника на конкурсних засадах.

Нагадаємо, що до цього 22 роки стоматполіклініку очолював Віталій Миколайович Ярошенко. Нині він продовжує працювати у цьому закладі лікарем.

За матеріалами автора статті Тетяни Марченко
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: