Завантаження ...
banner

Безкоштовні курси французької мови для ніжинських школярів

Французька благодійна асоціація LIOUBA LORR UKRAINE оголошує черговий набір учнів 10-12 років у групу безкоштовного вивчення ФРАНЦУЗЬКОЇ МОВИ у 2020-2021рр. Запрошуються діти, які люблять іноземні

курси, безкоштовно, французька мова, школярі

Французька благодійна асоціація LIOUBA LORR UKRAINE оголошує черговий набір учнів 10-12 років у групу безкоштовного вивчення ФРАНЦУЗЬКОЇ МОВИ у 2020-2021рр.

Запрошуються діти, які люблять іноземні мови та мають хист до їх вивчення.

Щорічно асоціація LIOUBA LORR UKRAINE надає можливість близько 250 дітям Чернігова, Мени, Ніжина та Сновська вивчати мову та культуру Франції у безкоштовних групах та дарує безкоштовну літню поїздку близько 45 найкращим учням на навчання у школах Франції підчас літніх канікул.

Благодійна асоціація LIOUBA LORR UKRAINE співпрацює з Чернігівською областю більше 20 років. Вона немає жодного відношення до релігійних чи політичних організацій. Її основна мета: гуманітарна допомога та культурно-лінгвістичний обмін. Більше інформації про діяльність асоціації ви можете знайти за посиланнями:

https://liouba-lorrukraine.fr/

https://www.facebook.com/liouba.lorrukraine/

Заняття будуть проходити в позаурочний час на базі НВК № 16 "Престиж’" під керівництвом досвідченого викладача-волонтера, представника асоціації у м. Ніжин.

Для інформації та запису дзвонити за номером: 097 728 83 68 


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: