Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині рятувальники провели для освітян спеціальні тренування

5 червня фахівці Ніжинського міськрайонного відділу Управління ДСНС України у Чернігівській області в закладах загальної середньої освіти №6 та 7 м. Ніжин провели спеціальні об’єктові

тренування, рятувальники, освітяни

5 червня фахівці Ніжинського міськрайонного відділу Управління ДСНС України у Чернігівській області в закладах загальної середньої освіти №6 та 7 м. Ніжин провели спеціальні об’єктові тренування на тему: "Протипожежна безпека. Дії населення при виявленні вибухонебезпечних предметів".


Під час цього рятувальники спільно з керівництвом та педагогічним колективом закладів практично відпрацювали дії за сигналом "Тривога", а також порядок використання первинних засобів пожежогасіння в екстрених ситуаціях.

Також надзвичайники провели інструктажі з питань дотримання заходів пожежної безпеки на робочому місці та в побуті, нагадали алгоритм дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій та подій різного характеру, зокрема при виявленні вибухонебезпечних та підозрілих предметів.

По завершенню тренувань освітяни подякували співробітникам Держслужби України з надзвичайних ситуацій за змістовні та вкрай необхідні заходи.

тренування, рятувальники, освітяни

тренування, рятувальники, освітяни

тренування, рятувальники, освітяни
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: