Завантаження ...
banner
banner

Ніжинська команда – серед переможців освітньо-тренінгової програми

"Проєкт, підготовлений управлінням культури і туризму Ніжинської міської ради і поданий для участі в освітньо-тренінговій програмі "Академія культурного лідера", пройшов успішно відбір і


"Проєкт, підготовлений управлінням культури і туризму Ніжинської міської ради і поданий для участі в освітньо-тренінговій програмі "Академія культурного лідера", пройшов успішно відбір і наша команда - серед переможців!", – повідомляє на своїй сторінці в Фейсбук начальник управління культури і туризму Ніжина Тетяна Бассак.


Академія культурного лідера – освітньо-тренінговий проект, що було запроваджено Міністерством культури України у 2018 році у співпраці з Гете Інститутом в Україні та ГО «Інститут культурної політики».

Метою Програми є допомога у створенні спроможних та ефективних команд всередині об’єднаних територіальних громад, які набудуть необхідних знань та практичних навичок для вирішення суспільно важливих проблем своєї громади через культурно-мистецькі проєкти.

Більше 200 учасників впродовж 12 місяців працюватимуть над проєктами для своїх громад та отримають навички з проектного та грантового менеджменту. Крім того, команди-учасниці матимуть змогу для спілкування та обміну досвідом, розробки спільних проєктів під час міжмодульних конференцій.

А на найбільш активних і успішних чекають навчальні візити до Німеччини, Чехії та Швеції.

mynizhyn.com за матеріалами http://uccs.org.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: