Завантаження ...
banner
banner

Навчання в школах Ніжина дистанційним не буде

Батьки ніжинських школярів почали непокоїтись з приводу того, що процес дистанційного навчання, вимушено розпочатий в умовах карантинних обмежень, затягнеться, і новий навчальний рік розпочнеться

дистанційне навчання, школи, Станіслав Крапив'янський

Батьки ніжинських школярів почали непокоїтись з приводу того, що процес дистанційного навчання, вимушено розпочатий в умовах карантинних обмежень, затягнеться, і новий навчальний рік розпочнеться також дистанційно. Не секрет, що навчання в таких умовах не може бути якісним і повноцінним.

Побоювання не були безпідставними, адже про збереження технологій дистанційного навчання розповідала і т.в.о. міністра освіти і науки України Любомира Мандзій (деталі – за посиланням).

Журналісти сайту mynizhyn.com запитали у начальника управління освіти Ніжина Станіслава Крапив'янського, яка його думка з цього приводу. Станіслав Миколайович запевнив, що дистанційного навчання в школах Ніжина не буде:

"Ми маємо бути готовими до цього, на всяк випадок. Але мова не йде про те, щоб усі перейшли на дистанційне навчання".

Тож віримо, що шкільний дзвоник покличе учнів до нового навчального року у вересні на шкільному подвірї, а не з екранів моніторів.

Валентина Пильник
Фото з мережі 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: