Завантаження ...
banner
banner

ЗНО у Ніжині: де і коли?

Цьогоріч ЗНО розпочнеться 25 червня з Математики. Графіком проведення зовнішнього незалежного оцінювання поділилось Управління освіти Ніжинської міської ради у Facebook. Повідомляє mynizhyn.com

ЗНО, пункти, Ніжин, школи, карантин

Цьогоріч ЗНО розпочнеться 25 червня з Математики. Графіком проведення зовнішнього незалежного оцінювання поділилось Управління освіти Ніжинської міської ради у Facebook.
 
Повідомляє mynizhyn.com.

ЗНО, пункти, Ніжин, школи, карантин
 
Робота пунктів тестування буде організована з дотриманням усіх карнатинних вимог. Як розповіла в ефірі "Сніданку з 1+1" тимчасова виконувачка обов'язків міністра освіти і науки України Любомира Мандзій: "Держава забезпечує проведення безпених умов під час основної і додаткової сесії ЗНО. Лише сьогодні території почнуть отримувати засоби індивідуального захисту. Для забезпечення у нас є необхідність, її нам забезпечує ЮНІСЕФ, швейцарське посольство в Україні і група НАК "Нафтогаз". Сьогодні засоби захисту будуть надходити до обласних центрів, а згодом до пунктів тестування".
 
Для уникнення скупчень у Ніжині допуск до пунктів тестування розпочнеться о 9.50 і буде здійснюватись до 10.50. Дотримання учасниками тестування вказаних часових меж є важливим для створення безпечного середовища в пункті та перед ним.

Відповідно до затвердженої Київським регіональним центром мережі (наказ від 28.05. 2020 р. №164/41) у місті Ніжині будуть працювати 6 пунктів тестування на базі закладів загальної середньої та вищої освіти:

ЗНО, пункти, Ніжин, школи, карантин

Підготувала Наталія Нікітіна

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: