Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині через "дірку" на мосту дитина ледве не потрапила в ДТП

Біда мало не трапилася з 10-річним ніжинцем. Ситуацію розповіла в мережі Фейсбук Ольга Лисивець: "Сьогодні була свідком жахливої події, яка ледве не стала катастрофою для всього міста. Це

міст, незаасфальтований шматок, хлопчик, маршрутка

Біда мало не трапилася з 10-річним ніжинцем. Ситуацію розповіла в мережі Фейсбук Ольга Лисивець: "Сьогодні була свідком жахливої події, яка ледве не стала катастрофою для всього міста.

Це трапилося на пішохідній доріжці залізничного мосту, що з'єднує Гуньки з центром міста. Це єдиний цивілізований пішохідний перехід між цими двома районами міста (не рахуючи стежки під мостом по рейках). А проблема така: під час ремонту асфальтного покриття мосту, робили й тротуар.

Але, як у нас зазвичай ведеться, "забули" замостити 1,5 м доріжки, мабуть, "не вистачило" ковша асфальту. Нині, а в період карантину зокрема, тією доріжкою ходило й продовжує ходити сила-силенна ніжинців, діти, мами з візочками...

Сьогодні на тому незаасфальтованому шматочку 10-річний хлопчик, який йшов поперед мене, спіткнувся... його врятував стовп... Аби не той стовп, дитина опинилася б під колесами маршрутки, що курсувала по мосту.

Зверніть, будь ласка, на це увагу. Там і коштів великих не потрібно. А біда може статися кожної хвилини".

міст, незаасфальтований шматок, хлопчик, маршрутка

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: