Завантаження ...
banner
banner

Стоячи і вже без масок: про переповнену електричку Київ-Ніжин пишуть всі

Інформаційним простором швидко поширилось фото на якому зафіксовано переповнений вагон електирички Київ-Ніжин. Крім того, що люди їдуть стоячи, ще всі зі спущеними масками чи взагалі без них

електричка, карантин, маски, дистанція

Інформаційним простором швидко поширилось фото на якому зафіксовано переповнений вагон електирички Київ-Ніжин. Крім того, що люди їдуть стоячи, ще всі зі спущеними масками чи взагалі без них.

Це фото у Facebook опублікувала Олена Кобижзька.

Про цю електричку вже написали Главком і ТСН

Зазначимо, що сьогодні в Україні зафіксували рекордну кількість захворівших на коронавірус за добу - 689 випадків (за даними МОЗ). В цей час люди у спеку, як в консервній банці, без масок і безпечної дистанції добираються з Києва додому.

Спецпотяги відмінили, тому в цій електричці змушені їхати і залізничники, і медики, і звичайні працівники та пенсіонери.

електричка, карантин, маски, дистанція

Хто не їздив в електричці Київ-Ніжин той не зрозуміє, як у спеку можна витримати дорогу в 2,5 години у розжареному вагоні, де комусь завжди дує. Про комфорт наші люди можуть тільки мріяти. А як в масках у таку спеку можна просидіти майже 3 години - теж не зовсім зрозуміло.

Ще 2 червня ми писали, що в електричці Київ-Ніжин люди їдуть у тисняві, але у масках. Тоді було ще прохолодно. А зараз маємо те, що маємо.


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: