Завантаження ...
banner
banner

Ангар у 2 гектари: в Ніжині хочуть обслуговувати літаки Boeing і Airbus

У Ніжинському спеціальному авіаційному загоні вже розробили ділянку під комерційний логістичний центр, який буде пов'язувати мережу сухопутних та авіаційних ліній і створювати нові робочі

ангари, літаки, авіазагін, земля, Іван Коробка

У Ніжинському спеціальному авіаційному загоні вже розробили ділянку під комерційний логістичний центр, який буде пов'язувати мережу сухопутних та авіаційних ліній і створювати нові робочі місця. Про це на позарговій сесії Ніжинської міської ради розповів Іван Коробка.

Повідомляє 
mynizhyn.com.

Рішення прийняли і ця земельна ділянка вже чекає на інвестора. Але межі даної ділянки і її розташування не дозволяє розмістити на ній інші авіаційні споруди, крім логістичного центру. 

Провівши аналіз, поблизу авіаційного загону знайшли 6 гектарів на яких можна побудувати ангари для обслуговування авіаційної техніки типу Airbus і Boeing 737. Вже є інвестори, які зацікавлені побудувати дані ангари саме у Ніжині.

Іван Коробка попросив допомоги у депутатів щодо визначення призначення цієї земельної ділянки, адже вона належить Ніжинській міській раді. Для будівництва одного ангару достатньо 2 гектарів, тому ділянку у 6 гектарів хочуть розділити на три окремі і розробити відповідну документацію.

Дане питання протокольно зафіксували і тепер будуть напрацьовувати матеріали, і обговорювати на комісіях.

Фото з мережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: