Завантаження ...
banner

У Ніжині, в районі залізничних колій, зловмисник пограбував жінку

Вироком Ніжинського міськрайонного суду засуджено 30-річного мешканця одного із сіл Носівського району, який обвинувачувався у відкритому викраденні чужого майна (грабіж), поєднаний з насильством,

жінка, зловмисник, грабіж, вирок

Вироком Ніжинського міськрайонного суду засуджено 30-річного мешканця одного із сіл Носівського району, який обвинувачувався у відкритому викраденні чужого майна (грабіж), поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для здоров’я, вчиненому повторно (ч. 2 ст. 186 КК України).

В ході досудового слідства встановлено, що чоловік,  неодноразово судимий за вчинення відкритого викрадення чужого майна, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, знаходячись в районі залізничних колій, в м. Ніжин помітив жінку, яка йшла попереду нього, наздогнав потерпілу та схопивши її за шию повалив на землю, після чого, відкрито заволодів  сумкою жінки в якій знаходилися грошові кошти та мобільний телефоном та з викраденим майном  з місця вчинення кримінального правопорушення зник. 

Суд, врахувавши всі обставини справи, особу обвинуваченого, який має не зняту та не погашену судимість за аналогічні злочини, призначив зловмиснику покарання у виді 4 років 6 місяців позбавлення волі.

На цей час вирок не набрав законної сили. 

Ніжинська місцева прокуратура

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: