Завантаження ...
banner
banner

Двох ніжинців спіймали на Десні із сіткою

За тиждень з 4 по 11 червня 2020 року Чернігівським рибоохоронним патрулем зафіксовано 47 порушень Правил рибальства. Так, складено 26 протоколів за ч. 4 ст. 85 КУпАП (рибальство із застосуванням

річка, Десна, сітка, рибоохоронний патруль, риба

За тиждень з 4 по 11 червня 2020 року Чернігівським рибоохоронним патрулем зафіксовано 47 порушень Правил рибальства. Так, складено 26 протоколів за ч. 4 ст. 85 КУпАП (рибальство із застосуванням заборонених знарядь лову), 20 - за ч. 3 ст. 85 КУпАП (порушення правил рибальства) та один - за ст. 88 - 1 КУпАП (порушення порядку придбання, збуту водних біоресурсів).

9 червня на річці Десна, поблизу села Морівськ двоє жителів Ніжина за допомогою сітки зяберної (одностінної) виловили 4 кг риби: карась сріблястий – 5 екз., по 4 екз. плоскирки і ляща та по 1 екз. синця і окуня. Збитки склали 1003 грн.

На порушників складено адміністративні протоколи за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справи будуть направлені до Козелецького районного суду для винесення рішення про притягнення винних осіб до відповідальності. Рибу і заборонене знаряддя лову вилучено.

Чернігівський рибоохоронний патруль нагадує, що нерестова заборона на вилов риби на території області у придатковій системі водойм (озера, протоки, гирла та ін.) триває до 29 червня (включно). Раків ловити заборонено до 30 червня (включно).

Якщо ви стали свідком порушення Правил рибальства чи збуту водних біоресурсів прохання оперативно повідомляти на «гарячу лінію» рибоохоронного патруля Чернігівщини ☎️ (099) 112-13-44 та (0462) 93-75-57 (цілодобово).

mynizhyn.com за матеріалами Гарячої лінії Чернігівського рибоохоронного патруля 

Фото з мережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: