Завантаження ...
banner
banner

В яких маршрутках у Ніжині виявили порушення правил карантину?

26 травня у Ніжині відновили рух громадського пасажирського транспорту. Пасажири і водії мали дотримуватись карантинних заходів - це масковий режим і обмежена кількість пасажирів, яка має відповідати

транспорт, карантин, вимоги, дотримання

26 травня у Ніжині відновили рух громадського пасажирського транспорту. Пасажири і водії мають дотримуватись карантинних заходів - це масковий режим і обмежена кількість пасажирів, яка має відповідати кількості посадкових місць у транспорті.

Сьогодні на щотижневій оперативній нараді начальник Ніжинського міськрайонного управління Головного управління Держпродслужби в Чернігівській області Віктор Рафальський повідомив, що працівники служби перевірили дотримання вимог карантину у міському громадському транспорті. 

Порушення виявили у двох автобусах - маршрут №11 і №15 перевізника ТОВ "Пассервіс". Перевезення пасижирів здійснювалось не в межах дозволеної кількості, частково у пасажирів були відсутні маски. З перевізниками провели бесіду і сьогодні планують зустріч для обговорення виконання постанови Головного санітарного лікаря України.

З власних спостережень можемо також зазначити, що коли приходить електричка всі автобуси їдуть перевантажені. Все залежить від часу, коли маршрутки їдуть напів пусті, а коли навіть двері відкритись не можуть через перевищення кількості пасажирів. 

Наталія Нікітіна
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: