Завантаження ...
banner

Ніжинські вулиці поливають водою з Остра

На початку червня у Ніжині – справжня літня і спекотна погода. Температура іноді сягала 30 градусів, що погано впливає на асфальтне покриття і може призвести до його деформації

спека, асфальт, полив

На початку червня у Ніжині – справжня літня і спекотна погода. Температура іноді сягала 30 градусів, що погано впливає на асфальтне покриття і може призвести до його деформації, пише КП ВУКГ.

Інтенсивний полив запобігає передчасній деформацію асфальтобетонного покриття. Це особливо важливо на дорогах, де інтенсивно їздить автотранспорт.

Також проведення таких робіт позитивно впливає на екологічну ситуацію в місті, так як значно зменшує випаровування шкідливих речовин від гарячого асфальту в повітря.

Журналістам сайту mynizhyn.com заступник начальника КП "ВУКГ" Віталій Єршов розповів: "Для поливання у нас задіяно дві машини. Одна – 6-кубова і друга – 8-кубова. 

За один полив машини в середньому заправляються до 8 раз. Воду беремо з річки Остер, адже поливаємо не тільки асфальт, а й клумби, тому вода має бути теплою. Щодо "вмитих" вулиць, то це, переважно, центральні. Роботу з поливу наші працівники починають у 5-6 годин ранку".

спека, асфальт, полив

спека, асфальт, полив

спека, асфальт, полив

спека, асфальт, полив

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: