Завантаження ...
banner
banner

У Бобровицькому районі напали на чоловіка

Під процесуальним керівництвом Ніжинської місцевої прокуратури закінчено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом нападу з метою заволодіння чужим майном, поєднаному

напад, чоловік, грабіж, алкоголь

Під процесуальним керівництвом Ніжинської місцевої прокуратури закінчено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом нападу з метою заволодіння чужим майном, поєднаному із насильством, небезпечним для здоров’я особи, яка зазнала нападу (ч. 1 ст. 187 КК України).

Подія сталася в квітні поточного року.

39-річний мешканець одного із сіл Бобровицького району, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, знаходячись поряд з магазином, що розташований в селі Бобровицького району здійснив напад на чоловіка, заподіявши останньому 2 удари ногою в область живота, після чого потерпілий почав тікати. Наздоганяючи, зловмисник наніс чоловіку ще декілька ударів в область шиї ззаду, а потім умисно штовхнув, від чого потерпілий впав на землю,  при цьому обвинувачений почав  наносити удари руками та ногами в область голови та тулуба вимагаючи від потерпілого негайної передачі йому грошових коштів та мобільного телефону. У ході розбійного нападу, зловмисник спричинив потерпілому численні тілесні ушкодження після отримання яких, потерпілий виконав його вимоги та  віддав грошові кошти у сумі близько двох тисяч гривен. 

Наразі обвинувальний акт у кримінальному провадженні направлено до суду для розгляду по суті.

За вчинення вказаного злочину особі загрожує від трьох до семи років позбавлення волі.  

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Ніжинська місцева прокуратура
Фото з мережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: