Завантаження ...
banner
banner

Ніжинець вирішив конфлікт одним ударом: попереду – суд

Під процесуальним керівництвом Ніжинської місцевої прокуратури закінчено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом спричинення необережного тяжкого тілесного ушкодження (ст. 128 КК

ніжинці, конфлікт, удар кулаком, досудове розслідування

Під процесуальним керівництвом Ніжинської місцевої прокуратури закінчено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом спричинення необережного тяжкого тілесного ушкодження (ст. 128 КК України).

Подія сталася в м. Ніжин біля одного із кафе в травні поточного року.

31-річний мешканець м. Ніжина на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин, зумовлених конфліктом із потерпілим, не передбачаючи можливості настання наслідків свого діяння, завдав один удар кулаком правої руки в область верхньої губи, внаслідок отриманого удару потерпілий не втримавшись на ногах  впав з висоти власного зросту та вдарився головою об бетонне покриття, в результаті чого, отримав тяжкі тілесні ушкодження, які були небезпечні для його життя в момент заподіяння.

Під час досудового розслідування обвинувачений визнав свою вину та розкаявся у скоєному.

Наразі обвинувальний акт у кримінальному провадженні направлено до Ніжинського міськрайонного суду для розгляду по суті.
За вчинення вказаного злочину особі може загрожувати обмеження волі на строк до двох років. 

Довідково: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Ніжинська місцева прокуратура
Фото з мережі

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: