Завантаження ...
banner
banner

За збут психотропної речовини – серйозне покарання

Прокурорами Бобровицького відділу Ніжинської місцевої прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт за фактом незаконного придбання, зберігання з метою збуту, а також незаконного збуту психотропної речовини

амфетамін, зберігання, збут, суд

Прокурорами Бобровицького відділу Ніжинської місцевої прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт за фактом незаконного придбання, зберігання з метою збуту, а також незаконного збуту психотропної речовини (ч. 1 ст. 307 КК України) та незаконного придбання, зберігання психотропної речовин у великих розмірах з метою збуту, а також незаконний збут психотропної речовини, вчинений повторно (ч. 2 ст. 307 КК України). 

В ході судового слідства встановлено, що 46-річний чоловік, в березні та квітні поточного року, переслідуючи мету особистого збагачення, незаконно придбав психотропну речовину – амфетамін у великих розмірах, яку незаконно зберігав за місцем свого проживання в м. Бобровиця та у власному автомобілі.

В подальшому зловмисник збував психотропну речовину у своєму помешканні, отримуючи за це грошові кошти.

Обвинувальний акт у кримінальному провадженні направлено суду для розгляду по суті.

За вчинення вказаного злочину особі загрожує від шести до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. 

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Ніжинська місцева прокуратура
Фото з мережі


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: