Завантаження ...
banner
banner

"Не такий, як завжди": про початок навчального року в Ніжині

Пробне ЗНО відмінили, але основна сесія має розпочатися вже 25 червня із математики. Як розповів сьогодні на засіданні виконавчого комітету міський голова, управління освіти на 100% готове до проведення

ЗНО, навчання, школи, 1 вересня

Пробне ЗНО відмінили, але основна сесія має розпочатися вже 25 червня із математики. Як розповів сьогодні на засіданні виконавчого комітету міський голова, управління освіти на 100% готове до проведення ЗНО. Всі визначені заклади підготовлені, персонал навчений, дезінфікуючі засоби і засоби захисту є.

Читайте також: 
ЗНО у Ніжині: де і коли?

Повідомляє mynizhyn.com.

Також міський голова розповів про підготовку до першого вересня. "Міська рада виділила достатньо коштів для забезпечення освітніх закладів міста необхідними дезінфікуючими засобами, засобами захисту, а також термомертією, - розповідає Анатолій Лінник. - Продовжуються роботи з поточного і капітального ремонту шкіл і садочків. Згідно з планом всі ремонтні роботи до 1 вересня мають бути виконані.

Зрозуміло, що початок навчального року буде не таким, як завжди - будуть інші умови і особливості навчання дітей, проведення уроків в організованих колективах. Тому ми готуємось і робимо все згідно плану заходів".

Наталія Нікітіна
Фото з мережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: