Завантаження ...
banner
banner

Коли завершиться ремонт на Незалежності? Точно не цього року...

Ситуацією, що склалася з ремонтом по вулиці Незалежності сьогодні у міськраді поцікавився член виконавчого комітету Юрій Римський. Лдям вже набридло обходити кучугури землі і каміння. Нагадаємо

ремонт, вулиця Незалежності, водовідведення

Ситуацією, що склалася з ремонтом по вулиці Незалежності сьогодні у міськраді поцікавився член виконавчого комітету Юрій Римський. Людям вже набридло обходити кучугури землі і каміння. Нагадаємо, що ремонт вулиці Незалежності почали ще в 2018 році. До зупинки "Оазис", де розливається справжнє "море" ремонт ще не дійшов...

Повідомляє mynizhyn.com.  

Заступник міського голови Григорій Олійник розповів, що роботи на вулиці Незалежності виконуються на замовлення Обласного управління капітального будівництва. 

"Вони оголошували конкурс, вони визначали переможця, вони укладали договір, - розповідає Григорій Миколайович. - На сьогоднішній день виконано ряд робіт. Місяць назад призначений новий керівник даного обласного управління, ми ніяк не можемо з ним зустрітись і обговорити проблемне питання, що стосується вулиці Незалежності.

Проблеми є і ми їх бачимо разом з вами. Технагляд за ремонтом здійснює Обласне управління капітального будівництва. Є на сьогодні ряд робіт виконаних по дорожньому покриттю, яке створює перешкоди у русі транспорту. 

Це питання ми тримаємо на контролі. У нас запланована зустріч з підрядниками, керівництвом замовника і технагляду".

Також Григорій Олійник розповів, що виконання робіт без згоди міської ради продовжили до 2021 року. Вже укладені відповідні додаткові угоди. З цього приводу міська рада направила лист, щоб отримати роз'яснення, щодо цього питання.

Юрій Римський також поцікавився, чи будуть втановлюватися біля зупинки "Оазис" решітки, бо зараз вони втановлені там, де ніколи не збиралась вода. Григорій Олійник відповів, що до того місця, де зараз вже виконані роботи йде підземна каналізація, а вже до "Оазиса" під бордюром будуть монтуватися поверхневі лотки закриті решітками. 

Тільки після проведення наради з підрядником і технаглядом у Ніжинській міській раді зможуть надати точні роз'яснення. 

Наталія Нікітіна

ремонт, вулиця Незалежності, водовідведення

ремонт, вулиця Незалежності, водовідведення

ремонт, вулиця Незалежності, водовідведення

ремонт, вулиця Незалежності, водовідведення

ремонт, вулиця Незалежності, водовідведення
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: