Завантаження ...
banner

Ніжинська служба зайнятості: безробітні навчатимуться безкоштовно

Про можливості онлайн навчання, найбільш популярні освітні платформи та особливості навчання на більшості з них йшла мова на черговому вебінарі для безробітних у Ніжинській міськрайоннй філії

служба зайнятості, безробітні, навчання

Про можливості онлайн навчання, найбільш популярні освітні платформи та особливості навчання на більшості з них йшла мова на черговому вебінарі для безробітних у Ніжинській міськрайоннй філії Чернігівського обласного центру зайнятості. 

Ангеліна Кривошея - профорієнтатор філії - особливу увагу звернула на нову  міжнародну освітню платформу Coursera, де можна підібрати потрібний користувачеві освітній курс, залежно від цілі: просунутися в кар’єрі, опанувати нову професію, повчитися для задоволення, - 3800 онлайн-курсів забезпечують таку можливість.

Засновники платформи виступили з ініціативою щодо надання безробітним різних країн світу безкоштовного доступу до своїх навчальних програм.

Мета цієї ініціативи
– допомогти працездатним особам, які втратили роботу, розвинути додаткові знання та навички для успішного працевлаштування. Найпопулярніший формат навчання – курси від 4 до 6 тижнів, які включають відеолекції, тести, обговорення на форумах.

Підвищує рейтинг даної платформи той факт, що безробітні можуть отримати сертифікат по завершенню навчання безкоштовно.

Ніжинська філія Чернігівського обласного центру зайнятості

служба зайнятості, безробітні, навчання
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: