Завантаження ...
banner

У Ніжині лабораторний центр пішов на самоізоляцію: у колективі виявили хворого

Сьогодні, 22 червня, таку інформацію повідомили на щотижневій оперативній нараді. На самоізоляції Ніжинський міськрайонний відділ ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України»

самоізоляція, лабораторний центр, коронавірус

Сьогодні, 22 червня, таку інформацію повідомили на щотижневій оперативній нараді. На самоізоляції Ніжинський міськрайонний відділ ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України» (колишня санепідем служба), бо в одного із працівників виявили коронавірус.

Повідомляє mynizhyn.com.

Аби дізнатися деталі ми зателефонували до лабораторного центру. Нам розповіли, що коронавірус виявили у фельдшера бактеріологічно відділення, який приймав громадян. В усіх працівників вже відібрали проби для дослідження в обласній лабораторії. "Область пішла нам на зустріч, сьогодні чекаємо результатів аналізів, - розповідають у лабораторному центрі. - Ми обслуговуємо два райони, тому коло можливих контактних осіб дуже велике".

Також зазначимо, що у Ніжині на самоізоляції перебував відділ спорту Ніжинської міської ради, але підозра на коронавірус не підтвердилась.

Наталія Нікітіна                                                                 Джерело
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: