Завантаження ...
banner
banner

Школяр з Ніжина готується до міжнародної олімпіади

Максим Волосок у 12 років досягнув великих результатів, аби стати чемпіоном, пише у Facebook Indigo Mental Club м.Чернігів та м.Ніжин. Максим навчається в 7 школі в Ніжин і є успішним відмінником

ментальна арифметика, олімпіада, Максим Волосок

Максим Волосок у 12 років досягнув великих результатів, аби стати чемпіоном, пише у Facebook Indigo Mental Club м.Чернігів та м.Ніжин.

Максим навчається в 7 школі в Ніжин і є успішним відмінником Центру розвитку" Успіх". Ментальна арифметика - це сенс його життя.

Він дивує своїх однокласників і друзів суперчемпіонськими результатами. Максим рахує математичні вирази з шаленою швидкістю за лічені секунди, одночасно виконуючи інші дії: займається спортом, слухає музику, розповідає вірші, дивиться свій улюблений фільм.

Юнак в свої 12 років має багато дипломів і нагород за пройдені рівні ментальної арифметики В цьому році - приймав участь у міській олімпіаді і отримав золотий кубок і нагороду чемпіона ментальної арифметики.

Зараз Максим готується до міжнародної олімпіади! 

Тільки тренуванням і своєю наполегливістю, рішучістю він досягне високих результатів. Побажаємо Максиму успіхів і перемог у майбутньому!
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: