Завантаження ...
banner

ЗНО з фізики: до Ніжина приїхали випускники з 10 районів Чернігівщини

2 липня 2020 року відбулося ЗНО з фізики. У Ніжині працював один пункт тестування на базі Відокремленого підрозділу Національного університету біоресурсів і природокористування України «Ніжинський

ЗНО, фізика, випускники

2 липня 2020 року відбулося ЗНО з фізики. У Ніжині працював один пункт тестування на базі Відокремленого підрозділу Національного університету біоресурсів і природокористування України «Ніжинський агротехнічний інститут». У тестуванні взяли участь 205 осіб із 236 зареєстрованих майбутніх абітурієнтів з Ніжина, Прилук, Бобровицького, Борзнянського, Варвинського, Ічнянського, Коропського, Ніжинського, Носівського, Прилуцького, Срібнянського та Талалаївського районів.

Не з‘явилися на пункти тестування 30 осіб, 1 учасник не допущений через відсутність документів. На тестування з фізики зареєструвалися 23 учні закладів загальної середньої освіти м. Ніжина. Усі учасники взяли участь у тестуванні.

Усі учасники дотримувалися дистанціювання та маскового режиму. Перед входом до пункту два медичні працівники здійснювали безконтактну термометрію працівників та учасників, а також проводили оцінку наявності ознак респіраторної хвороби. Під час роботи пункту не зафіксовано порушень процедури тестування як працівниками так і учасниками.

На виконання завдань з фізики відводилося 180 хвилин. Сертифікаційна робота налічує 38 завдань різних форм: з вибором однієї правильної відповіді (20 завдань), на встановлення відповідності («логічні пари») (4 завдання), відкритої форми з короткою відповіддю (14 завдань).

У процесі визначення результатів зовнішнього незалежного оцінювання за шкалою 100–200 балів буде встановлено поріг «склав/не склав» – мінімальний тестовий бал, який за виконання сертифікаційної роботи може отримати учасник із мінімальним рівнем знань. На основі тестового бала кожного учасника, який подолав поріг «склав/не склав», буде визначено його рейтингову оцінку за шкалою 100–200 балів.

Учасники, які подолають поріг «склав/не склав», зможуть узяти участь у конкурсному відборі до закладів вищої освіти.

Здобувачі повної загальної середньої освіти поточного року, які вибрали фізику для проходження державної підсумкової атестації у формі зовнішнього незалежного оцінювання, також отримають оцінку за шкалою 1–12 балів. У такому разі у процесі визначення результату буде використано тестовий бал, отриманий учасником за виконання всіх завдань сертифікаційної роботи.

Правильні відповіді до завдань сертифікаційної роботи з фізики будуть розміщені на офіційному сайті УЦОЯО до 03.07.2020 р. Результати зовнішнього незалежного оцінювання з фізики буде оголошено до 17 липня, шляхом розміщення їх на інформаційних сторінках учасників.

Л. Іващенко, відповідальна за ЗНО у Ніжинському окрузі,
Управління освіти Ніжинської міської ради 

ЗНО, фізика, випускники

ЗНО, фізика, випускники

ЗНО, фізика, випускники

ЗНО, фізика, випускники

ЗНО, фізика, випускники

ЗНО, фізика, випускники
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: