Завантаження ...
banner

Скейт-майданчик у Ніжині: з місцем уже визначилися

Ніжину потрібне місце, де б поціновувачі справжнього екстриму та драйву, якими є скейтери, могли проводити свій вільний час, розвиваючись і удосконалюючись в улюбленому виді спорту. І в нашому місті вже визначилися,

скейт-майданчик, парк Шевченка

Ніжину потрібне місце, де б поціновувачі справжнього екстриму та драйву, якими є скейтери, могли проводити свій вільний час, розвиваючись і удосконалюючись в улюбленому виді спорту. І в нашому місті вже визначилися, де саме планують облаштувати  місце під скейт-майданчик

Про це журналістам сайту mynizhyn.com розповів головний спеціаліст відділу фізичної культури та спорту Сергій Білодід.

"Відділом з питань фізичної культури та спорту разом з директором МЦ "Спорт для всіх" було обстежено спортивну інфраструктуру парка Шевченка для визначення земельної ділянки під скейт-майданчик. Для даного виду спорту підходить ділянка, розташована на місці колишнього танцювального майданчика, що за спортивним комплексом.

Там гарна основа, асфальтове покриття і навіть є вишка для скелелазіння. Тож тут можна облаштувати не просто скейт-майданчик, а майданчик для екстримальних видів спорту".

Щодо того, хто буде фінансувати роботи, Сергій Михайлович зазначив, що це питання ще не обговорювалося: "Можливо, міська рада, а можливо, МЦ "Спорт для всіх".

Валентина Пильник

скейт-майданчик, парк Шевченка

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: