Завантаження ...
banner
banner

Приютили і віддали назад: як у Ніжині зрадили тварину...

Днями спільнота Допомога тваринам міста Ніжина виклала в мережі Фейсбук сумний пост: жінка привела до них дорослу собаку зі словами «колись ми у вас брали цуценя і ви сказали, що як не підійде, то віддайте назад, не викидайте. Так от,

собака, зрада

Днями спільнота Допомога тваринам міста Ніжина виклала в мережі Фейсбук сумний пост:  жінка привела до них дорослу собаку зі словами «колись ми у вас брали цуценя і ви сказали, що як не підійде, то віддайте назад, не викидайте. Так от, нам вона більше не підходить».

"Для нас це катастрофа...,– пишуть у спільноті. –  Не передати словами, в якому ми стані. Ми ж прості люди, в нас в будинку повно тварин, іноді руки опускаються... ця подія не те що вибила з колії... не знаємо, що робити з собачкою, яка раптом перестала підходити... людина змогла так вчинити, чи добре, що не викинула?..

Єдина надія, що комусь сподобається ця дівчинка і її заберуть. Вона звичайна безпородна, середнього розміру, віддамо стерилізованою. Будь ласка, зробіть репост, спитайте друзів і близьких, чи не шукають вони собачку, якщо ви давно думали взяти собі песика - це саме час! Так ви допоможете іншим тваринам, які опинились в біді, а взяти їх ми не можемо.

0682377005

Ми й раніше всім казали, що нікуди брати ще тварин, але брали. Тепер вже точно нікуди, доведеться пройти повз наступного разу, коли якійсь тваринці і справді знадобиться допомога...

собака, зрада

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: