Завантаження ...
banner
banner

Випускний у Ніжині: назвали дві можливі дати проведення

Сьогодні, 13 липня, на щотижневій оперативній нараді підняли питання проведення випускного у Ніжині. Повідомляє mynizhyn.com. Цьогоріч з 8-ми шкіл міста випускається 325 випускників

випускний, проведення, урочистості, дата

Сьогодні, 13 липня, на щотижневій оперативній нараді підняли питання проведення випускного у Ніжині. 

Повідомляє mynizhyn.com.

Цьогоріч з 8-ми шкіл міста випускається 325 випускників. Попередньо обговорено, що у школах вручення атестатів відбудеться на свіжому повітрі з дотриманням карантинних вимог.

На минулому тижні заступник міського голови Ігор Алєксєєнко надав доручення, щодо проведення спільної наради управління освіти з управлінням культури, щодо можливого формату проведення випускного на ценральній площі міста. Така одна нарада вже відбулась.

Заступник начальника управління освіти Надія Пономаренко розповіла, що з датою проведення ще точно не визначилися, оскільки до 29 липня прийдуть результати ЗНО, але 30 липня в атестатах стоїть, як дата вручення. Тому можливі дати проведення урочистого випускного 30 і 31 липня. До 18 години урочисто вручати випускникам атестати будуть на базі навчальних закладів.

Попередньо було обговорено, що о 18 годині випускників зберуть на площі, а після урочистостей буде щось на зразок дискотеки. 

Міський голова Анатолій Лінник у свою чергу зазначив: "Кожного випускника потрібно множити мінімум на 2 (батьки) і порахуйте тепер, яка буде кількість людей".

Надія Пономаренко також розповіла, що обласне управління освіти і Міністерство освіти і науки України не забороняє проведення випускного, все залежить від міської влади.

Це питання залишається на контролі і буде допрацьовуватись.

Наталія Нікітіна
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: