Завантаження ...
banner
banner

Випускників і батьків у Ніжині опитали щодо випускного балу на площі. Неочікуванні результати

Сьогодні, 16 липня, на черговому засіданні виконавчого комітету у різному розглянули доручення, що стосується проведення випускного на площі у Ніжині. Повідомляє mynizhyn.com

випускний, опитування, результати
Фото 2019 року

Сьогодні, 16 липня, на черговому засіданні виконавчого комітету в різному розглянули доручення, що стосується проведення випускного на площі у Ніжині.

Повідомляє mynizhyn.com.

Управлінню освіти було надано доручення провести опитування директорами шкіл батьків і випускників щодо доцільності проведення загальноміського випускного балу на площі. Результати цього опитування дійсно всіх здивували.

Лише 23 % випускників і батьків підтримало проведення загальноміського випускного балу на площі. Результати опитування по навчальним закладам у Ніжині наступні:

- ЗОШ №1 - кількість випускників - 25, за - 8;
- гімназія №3 - кількість випускників - 30, за проведення випускного балу - жодного;
- ЗОШ №7 - 20 випускників, за проведення тільки 2;
- ЗОШ №9 - 29 випускників, за проведення випускного балу - 6;
- ЗОШ №10 - 34 випускники, за проведення балу - 2;
- ЗОШ №13 - 19 випускників, за проведення випускного на площі - 2;
- ЗОШ №15 - 50 випускників, за проведення випускного балу - 7;
- Ніжинський ліцей - 118 випускників, за проведення - 47.

Тобто із 325 випускників за проведення урочистого випускного на площі цього року лише 74.

Як зауважив заступник міського голови Ігор Алєксєєнко, ніхто не звільняє навчальні заклади від проведення урочистої церемонії вручення атестатів, що має відбутись на свіжому повітрі із дотриманням всіх карантинних вимог. Ігор Володимирович також зазначив, що ще жодне місто в Україні не провело загальноміський урочистий випускний.

Раніше ми писали: Випускний у Ніжині: назвали дві можливі дати проведення

Члени виконавчого комітету висловили різні припущення щодо причини такої малої підтримки проведення випускного балу на площі. Серед озвучених було ЗНО, випускники вже не встигнуть підготуватися до свята так, як завжди, особливо дівчата, батьки в якості компенсації за випускний вже подарували дітям подарунки і грошей на випускний виділити не зможуть і тому подібне.

Міський голова Анатолій Лінник наголосив, що остаточне рішення про урочистий випускний на площі буде прийматись після оприлюднення результатів опитування і висловлення думок містян

Наталія Нікітіна
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: