Завантаження ...
banner

Компанія «Ласунка» нагадала Ніжину про «Свято морозива»!

Цього літа карантинні обмеження змінили плани багатьох українців. Компанія «Ласунка» не стала виключенням. Адже для нас літо – це пора «Свят морозива», яскравих конкурсів, чудових призів та традиційних боїв морозивом

НА ПРАВАХ РЕКЛАМИ


Ласунка, морозиво, свято

Цього літа карантинні обмеження змінили плани багатьох українців. Компанія «Ласунка» не стала виключенням. Адже для нас літо – це пора «Свят морозива», яскравих конкурсів, чудових призів та традиційних боїв морозивом. У багатьох містах України з нетерпінням чекали на них і цього року, але поки що це неможливо.

ТМ «Ласунка» довго розмірковувала, як вийти з цього становища та, не дивлячись ні на що, подарувати вам гарний настрій. Ось так і з’явився наш фантастичний ice-мобіль – надзвичайний позашляховик з великим морозивом «Гран-прі» на даху. Заряджений позитивними емоціями, великою кількістю подарунків та улюбленим прохолодним десертом, він вирушив у подорож по Україні.

Минулого тижня «Виробник щастя» завітав до чарівного міста Ніжина. Ми дарували подаруночки, повітряні кульки та пригощали смачним морозивом усіх охочих. Але на цьому сюрпризи не завершилися. Усі, хто бажав, міг узяти участь у розіграші, що відбудеться по закінченню літа та, у разі перемоги, отримати крутий велосипед.

Щоб дізнатися про наступні міста, які відвідає наше незвичайне авто, усі умови участі у розіграшу велосипеду або запросити нас до свого міста переходьте за посиланням https://svyato.lasunka.com/
Ми дуже вдячні мешканцям Ніжина за гарну зустріч та дуже сподіваємось, що вона не остання!

Ласуй морозивом разом з ТМ «Ласунка»!

Ласунка, морозиво, свято

Ласунка, морозиво, свято

Ласунка, морозиво, свято
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: