Завантаження ...
banner

Нічний рейд Ніжином: неповнолітні скутеристи і малолітні діти з алкоголем

У п'ятницю, 24 липня, було проведено нічний рейд містом після 21 години. Про це на щотижневій оперативній нараді розповіла начальниця служби у справах дітей Наталія Рацин. Повідомляє mynizhyn.com

рейд, місто, ніч, малолітні, компанії, алкоголь

У п'ятницю, 24 липня, було проведено нічний рейд містом після 21 години. Про це на щотижневій оперативній нараді розповіла начальниця служби у справах дітей Наталія Рацин.

Повідомляє mynizhyn.com.

Служба у справах дітей прийняла участь у рейді спільно з представниками поліції і відділом благоустрою та самоорганізації населення. 

Були виявлені деякі факти порушень, на батьків будуть складені протоколи. Зокрема, після 22.00 неповнолітні діти каталися на скутерах у Ніжині. Були викликані батьки цих дітей і проведена відповідна робота.

Також під час рейду містом були виявлені малолітні діти, які розпивали спиртні напої. У деяких магазинах не було вивісок, що спиртні напої і тютюн не продаються особам до 18 років. Це дає можливість продавцям у незаконний спосіб реалізовувати ці товари дітям.

У свою чергу, начальниця відділу з благоустрою, роботи з органами самоорганізації населення та взаємодії з правоохоронними органами Наталія Бойко додала, що рейд закінчився майже о 1-й годині ночі, було об'їхано майже все місто і зауважень було досить багато. Є зауваженняв і по дотриманню карантинних заходів у торгівельних зкладах. В п'ятницю майже всюди у Ніжині гуляли компанії зі спиртними напоями. Люди досить агресивно реагували на зауваження. 

"Картина була неприємна, - розповідає Наталія Григорівна. - Люди забувають не тільки про карантин, але і про елементарні санітарні правила, правила благоустрою. Що за ними зранку доведеться прибирати двірникам... Є питання над якими потрібно працювати".
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: