Завантаження ...
banner
banner

На трасі Ніжин-Прилуки буде нове покриття проїзної частини, і не тільки...

Цього року на Чернігівщині буде рекорд із ремонту доріг. Про це повідомив голова облдерж адміністрації Андрій Прокопенко. За його словами, роботи на суму 591 мільйон гривень фінансуються коштом

Чернігівщина, ремонт доріг, траса

Цього року на Чернігівщині буде рекорд із ремонту доріг. Про це повідомив голова облдержадміністрації Андрій Прокопенко. За його словами, роботи на суму 591 мільйон гривень фінансуються коштом державного дорожнього фонду. Загальна протяжність запланованих до ремонту ділянок – близько 126 кілометрів.

За інформацією управління капітального будівництва Чернігівської ОДА, в липні на Чернігівщині виконані ремонтні роботи з підписанням акту прийняття по 11 вулицях та дорогах комунальної власності.

Поточний середній ремонт (ліквідація ямковості асфальтобетонною сумішшю, влаштування вирівнюючого шару дорожнього покриття та облаштування покриттів гарячою асфальтобетонною сумішшю) завершені на 10 об’єктах.

Роботи з поточного ремонту вулиць і доріг комунальної власності тривають на п’яти об’єктах, один проєкт перебуває на стадії укладання договору, по одному – тендерна процедура, по шести – розгляд скарг в Антимонопольному комітеті.

Загалом в області відремонтують 300 кілометрів доріг. Для порівняння, у 2019 - 70 км, 2018 - 120 км.

Найбільший об'єкт цього ремонтного сезону у Чернігівській області - це дорога Р-67 Чернігів-Ніжин-Прилуки-Пирятин (ділянка км 79 + 601 - км 154 + 468).

За амбітним планом Укравтодору, у 2020 році тут планують відремонтувати майже 75-кілометровий відрізок між Ніжином та Прилуками. Організація, що виконуватиме роботи з поточного середнього ремонту, - ТОВ "СПІЛЬНЕ УКРАЇНСЬКО-НІМЕЦЬКЕ ПІДПРИЄМСТВО "АВТОСТРАДА".

На місці робіт підрядник встановив новий асфальтобетонний завод. Роботи почалися із зняття старого зношеного дорожнього покриття. Ремонтні роботи розпочалися біля села Товкачівка Прилуцького району (142-й кілометр).

Отже, на трасі Ніжин-Прилуки буде нове покриття проїзної частини, відремонтують штучні споруди по всій протяжності, будуть укріплені узбіччя, забезпечено безпеку дорожнього руху, тощо.

Ремонтні роботи виконуються в межах Програми президента України "Велике будівництво".

mynizhyn.com за матеріалами cntime.cn.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: