Завантаження ...
banner
banner

Троє ніжинців склали ЗНО на 200 балів!

Троє ніжинців здобули високі результати за ЗНО! Це Олексій Ігнатенко, Анастасія Кошова та Сергій Мицик. Ці випускники отримали по двісті балів за результатами зовнішнього незалежного

ЗНО, 200 балів, Олексій Ігнатенко, Анастасія Кошова, Сергій Мицик

Троє ніжинців здобули високі результати за ЗНО! Це Олексій Ігнатенко, Анастасія Кошова та Сергій Мицик. Ці випускники отримали по двісті балів за результатами зовнішнього незалежного оцінювання.

Як зазначив начальник управління освіти С. Крапив’янський, Анастасія Кошова склала одне ЗНО на 200 балів (українська мова та література), а хлопці – по 2 ЗНО (математики та фізики) на 200 балів!

Олексій Ігнатенко навчався у ніжинській ЗОШ №10. Після дев’ятого класу продовжив здобувати освіту в одному із Київських ліцеїв і вже там закінчував навчання.
 
Анастасія Кошова – учениця лінгвістичного класу ліцею при Ніжинському державному університеті імені Гоголя. Викладач, який займався з наполегливою і завзятою ученицею – Валентина Бережняк.

Сергій Мицик у 2016-17 р. отримав диплом 2 ступеня Всеукраїнської олімпіади з хімії. У 2017 році отримав стипендію Ніжинської міської ради «Обдарована дитина». В цьому ж році Сергій вступив до Українського фізико-математичного ліцею Київського національного університету ім. Т.Шевченка. В цьому навчальному році на 3 етапі Всеукраїнської олімпіади з математики здобув 1 місце. Одним з останніх здобутків було 2 місце команди України (до складу якої входив і Сергій) на 12 міжнародній олімпіаді Romanian Master of Mathematics, що проходила в лютому 2020 року в Будапешті. Серед 107 учасників з 19 країн Європи, Азії, Північної та Південної Америки Сергій в індивідуальному заліку здобув срібну медаль.

Вітаємо юних ніжинців і бажаємо їм нових перемог!

mynizhyn.com

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: