Завантаження ...
banner
banner

На Ніжинщину завітали журналісти всеукраїнських ЗМІ

07 серпня Меморіальний музей Марії Заньковецької, що знаходиться в с. Заньки Ніжинського району, гостинно зустрічав журналістів всеукраїнських ЗМІ

с. Заньки, музей, прес-тур, ЗМІ

07 серпня Меморіальний музей Марії Заньковецької, що знаходиться в с. Заньки Ніжинського району, гостинно зустрічав журналістів всеукраїнських ЗМІ.

Кореспонденти видань «Голос України», «Україна молода», всеукраїнського радіо «Культура» та ін. завітали до музею в рамках прес-туру по Чернігівській області.

Директор музею Ольга Новак провела екскурсію музейними залами, розповіла про життєвий та творчий шлях видатного корифея українського театру, першої народної артистки України Марії Костянтинівни Заньковецької.

Гості також відвідали етнографічний відділ музею, аромо-терапевтичну кімнату, скуштували цілющого чаю настояного на місцевих травах, оглянули рекреаційну зону.

Замість запланованих «півгодинки – хвилин сорок» в насиченому графіку прес-туру, майже дві години проведені на території музею виявилися мізерною краплинкою для знайомства з цим надзвичайно привабливим місцем, де все пронизане енергетикою неперевершеної Марії Заньковецької.

Джерело: neadm.cg.gov.ua

с. Заньки, музей, прес-тур, ЗМІ

с. Заньки, музей, прес-тур, ЗМІ

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: