Завантаження ...
banner

Був талановитим керівником і чудовим сім'янином: так згадують Ігоря Мороза

10 серпня поховали голову Вертіївської ОТГ Ніжинського району Ігоря Мороза (45 років). Він помер 8 серпня в Ніжинській райлікарні.- Ще в четвер Ігор Григорович був на роботі, багато жартував.

Ігор Мороз, Вертіївська ОТГ

10 серпня поховали голову Вертіївської ОТГ Ніжинського району Ігоря Мороза (45 років). Він помер 8 серпня в Ніжинській райлікарні.

- Ще в четвер Ігор Григорович був на роботі, багато жартував. Наступного ранку в нього різко підскочив тиск. Він не міг піднятися з ліжка, дуже боліла голова ... Рідні подзвонили в місцеву лікарню. Незабаром до них додому приїхала наша медичка, поставила йому крапельницю.

Як тільки стан Ігоря Григоровича покращився, його направили до Ніжинської райлікарні ... Його смерть - як грім серед ясного неба. Це велика втрата для громади, - зітхає секретар сільської ради Ольга Устименко. - Ігор Мороз був талановитим керівником!
 
Ніколи не підвищував голос, не лихословив і не чіплявся до роботи. Але підлеглі розуміли його з півслова, сумлінно працювали, вчасно виконували всі його доручення. Ігор Григорович умів стратегічно мислити, мав багато планів і задумів, успішно втілював їх у життя на благо своєї громади.

У селі його знають як чудового сім'янина. Свою дружину Марину він називав тільки «зайчиком». Дуже радів, коли дочка Олена рік тому вийшла заміж до Львова, і мріяв про народження онуків ...
 
Ігор Мороз у 2015 році очолив першу в Чернігівській області об'єднану громаду з центром у Вертіївці. Тоді в її складі було два села, зараз -17.
 
А раніше працював комерційним директором «Черніговлеспрома», був приватним підприємцем.
 
- Кілька років тому ми з родиною купили в Вертіївці дачу. Завдяки Ігорю Григоровичу село за цей період розквітло. Голова відремонтував дорогу, налагодив вуличне освітлення, створив комунальну службу, пожежну бригаду, - каже мешканка Ніжина Ольга Чепела.
 
Згідно із законодавством, обов'язки голови Вертіївської ОТГ до місцевих виборів 25 жовтня буде виконувати 57-річна Ольга Устименко.

gorod.cn.ua, Ольга Іванченко, «Гарт» №33 (2993) від 13 серпня 2020
 
Ігор Мороз, Вертіївська ОТГ
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: