Завантаження ...
banner

Історія двох ніжинських їжаків, які хитро вирішили питання з харчуванням. Фото і відео

Завжди у мультфільмах і рекламах нам показують їжаків із яблучками, чи грибочками. Але в сучасних реаліях їжакам, які, наприклад, живуть у межах міста досить часто доводиться виходити до людей у пошуках їжі. Такі цікаві гості

їжаки, їжа, коти, п'ятиповерхівка

Завжди у мультфільмах і рекламах нам показують їжаків із яблучками, чи грибочками. Але в сучасних реаліях їжакам, які, наприклад, живуть у межах міста досить часто доводиться виходити до людей у пошуках їжі.

Такі цікаві гості кожного вечора приходять і до однієї з п'ятиповерхівок на вулиці Шевченка у Ніжині. Біля одного з під'їздів мешкає багато котів, яких двічі на день годує небайдужа жіночка. І цим літом крім котів біля мисок з їжею почали помічати і колючого гостя. Їжак спершу боявся людей, але маючі короткі лапки, часто не міг злізти з підвищення біля входу у під'їзд. Мешканці будинку з посмішкою спостерігали за їжаком, який пихтів і намагався злізти самостійно і допомагали йому здійснити цю нелегку місію. 

А тепер їжаків стало вже двоє! І до мисок з їжею вони йдуть вже завченим шляхом, минаючи всі перешкоди. Коти звісно досі не звикли до такого сусідства, але вже менше бояться колючих гостей. А їжаки набивають кожного вечора свої щоки котячою їжею і такий "all inclusive" їм точно до смаку. Навіть кісточками з риби люблять ласувати.

їжаки, їжа, коти, п'ятиповерхівка

Когось миски біля під'їзду звісно дратують, але хто як не ми люди маємо допомагати тваринам вижити у сучасному світі.

Наталія Нікітіна


їжаки, їжа, коти, п'ятиповерхівка

їжаки, їжа, коти, п'ятиповерхівка

їжаки, їжа, коти, п'ятиповерхівка
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: