Завантаження ...
banner
banner

На Ніжинщині молодик пограбував 74-річного дідуся

Всі резонансні кримінальні порушення сталися минулого тижня на території Ніжинського району. Про це на щотижневій оперативній нараді повідомив представник Ніжинського відділу поліції

поліція, кримінал, район, грабіж, канабіс

Всі резонансні кримінальні порушення сталися минулого тижня на території Ніжинського району. Про це на щотижневій оперативній нараді повідомив представник Ніжинського відділу поліції.

Повідомляє mynizhyn.com.

Так, 11 серпня в одному із сіл Ніжинського району поліцейськими відділу було виявлено підозрілого 30-річного громадянина у якого під час особистого огляду було виявлено згорток з подрібненими рослинами канабісу.

Порушник даний факт не заперечував і повідомив працівникам поліції, що зберігав дані рослини для власного вжитку.

Також ще одне кримінальне правопорушення сталося на території Ніжинської ОТГ. 14 серпня слідчо-оперативна група Ніжинського відділу поліції виїхала за повідомленням про здійснення пограбування.

На місці події у 74-річного потерпілого було виявлено сліди, які вказують на ознаки боротьби під час якої злочинець, скориставшись своєю фізичною перевагою, відібрав у заявника грошові кошти.

В результаті пошукових дій було виявлено місцевого 21-річного жителля, раніше несудимого, причетного до даного злочину. У нього було виявлено і вилучено награбовані кошти. Зловмисника затримали за ст. 208 ККУ і помістили до ізолятора тимчасового тримання. Санкцією даної статті передбачено позбавлення волі від 4 до 6 років.

Фото з мережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: