Завантаження ...
banner

Працівники харчоблоків у ніжинських школах не мали медичних книжок

Зараз у Ніжині перевіряють заклади освіти на готовність до нового навчального року в умовах пандемії. Милого тижня перевірили 21 навчальний заклад - 10 дитсадків і 8 шкіл, а також позашкільні

харчоблок, школи, медичні книжки, перевірка

Зараз у Ніжині перевіряють заклади освіти на готовність до нового навчального року в умовах пандемії. Милого тижня перевірили 21 навчальний заклад - 10 дитсадків і 8 шкіл, а також позашкільні навчальні заклади.

Повідомляє mynizhyn.com.
 
Головний спеціаліст відділу державного нагляду за дотриманням  санітарного законодавства Ніжинського міськрайонного управління  Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області Михайло Грушко розповів, що найбільше порушень зафіксовано у харчоблоках загальноосвітніх навчальних закладів. Медичні кижки працівників харчоблоку не представлені. Були відсутні рукавички, окуляри, одноразові паперові рушники і мило у харчоблоку. Відсутні контейнери для використаних масок і рукавичок.

"Директор комунального підприємства "Школяр" Лариса Чернишова сказала, що всі медичні огляди будуть пройдені і медичні книжки будуть", - розповів Михайло Михайлович.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: