Завантаження ...
banner
banner

Ніжин отримав шанс на менші платіжки за тепло

Днями Фонд енерго ефективності та шість міст і ОТГ з Чернігівської області дистанційно підписали Меморандуми про співпрацю в межах Програми підтримки енергомодернізації багатоквартирних будинків «Енергодім»

 Фонд енергоефективності, Ніжин, платіжки за тепло

Днями  Фонд енергоефективності та шість міст і ОТГ з Чернігівської області дистанційно підписали Меморандуми про співпрацю в межах Програми підтримки енергомодернізації багатоквартирних будинків «Енергодім».

Фонд енергоефективності та міські ради Ніжина, Прилук, Мени, Новгород-Сіверського, а також селищні ради Сосниці і Варви домовилися разом підтримувати та розвивати ініціативи, що стимулюють енергомодернізацію багатоповерхівок у регіоні.

Станом на 11 серпня 2020 року з Чернігівської області на участь в Програмі «Енергодім» надійшло 17 заявок від ОСББ. Йдеться на сайті Фонду.

У день підписання Меморандумів також відбулася онлайн-презентація Програми «Енергодім» для ініціативних ОСББ Чернігівщини.

Фонд вмотивований розширювати мережу міст-партнерів, які хочуть покращувати умови і якість життя містян, які проживають в багатоповерхівках. Так, інвестиції в багатоквартирні будинки, в їхню потенційну ощадливість — це виважена та далекоглядна стратегія міської влади, яку охоче підтримує Фонд і Програма «Енергодім.

Під час заходу було презентовано актуальні можливості Програми «Енергодім» для об'єднань співвласників, які вступили в дію зовсім недавно.

З 4 серпня почала діяти нова редакція Програмі «Енергодім», що передбачає значні спрощення в подачі заявок та залучення професійного супроводу проекту енергомодернізації будинку за підтримки Фонд.

Меморандум, який було підписано надасть нового імпульсу та динаміки співпраці, між громадами та Фондом енергоефективності. Більше будинків долучиться до програми, що дасть змогу заощадити енергоносії та кошти мешканців.

Джерело: cntime.cn.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: