Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині +5 випадків коронавірусу

За інформацією Управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА станом на 11 годину 19 серпня в області виявлено 30 нових випадків COVID-19. ПЛР-дослідження підтвердило інфекцію у чотирнадцяти жителів

коронавірус, захворюваність

За інформацією Управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА станом на 11 годину 19 серпня в області виявлено 30 нових випадків COVID-19.

ПЛР-дослідження підтвердило інфекцію у чотирнадцяти жителів Бобровицького району, шести – Куликівського та двох - Талалаївського, і у п’яти ніжинців. По одному випадку зареєстровано у Чернігові, Корюківському та Ніжинському районах. З них на госпіталізації у медзакладах перебуває 7 пацієнтів, решта лікуються амбулаторно.

Зафіксований ще один летальний випадок. Від коронавірусної інфекції померла 54-річна жінка з Ніжина. Вона мала супутні патології, що ускладнили перебіг хвороби. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким померлої.

Читайте також: 
У Ніжинській міськлікарні від COVID-19 померла 54-річна жінка

За минулу добу ще 17 хворих одужали від COVID-19: десять жителів Бобровицького району та семеро прилучан. Шестеро лікувались у закладах охорони здоров’я, решта на самоізоляції вдома.

Загалом на Чернігівщині 1280 випадків інфікування коронавірусом, з них:

- 754 пацієнти одужали;

- 398 — лікується амбулаторно;

- 102 — перебуває на госпіталізації у медзакладах;

- 20 летальних випадків (1 - Борзнянський район, 6 - Варвинський район, 1 - Носівський район; 7 - м. Чернігів, 3 – Прилуки, 1 – Прилуцький район, 1 –Ніжин);

- 6 померлих осіб із супутнім діагнозом COVID-19 (1 - Бобровицький район, 1 - Борзнянський район, 4 - м. Чернігів).

Станом на 19 серпня в Чернігівській області маємо 500 активних випадків COVID-19. За минулу добу в обласному лабораторному центрі проведено 294 ПЛР-досліджень, - розповів заступник голови Чернігівської ОДА Андрій Подорван.

Закликаємо жителів області більш відповідально ставитися до карантинних обмежень та дотримуватися соціальної дистанції, дезінфікувати руки, уникати скупчення людей та використовувати захисні маски у громадських місцях.

Бережіть себе та своїх близьких!

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: