Завантаження ...
banner
banner

Хто у Ніжині отримав першу допомогу на розвиток туризму?

Рішення "Про надання фінансової допомоги на безповоротній основі для розвитку туристичної інфраструктури на території Ніжинської міської об’єднаної територіальної громади" прийняли на черговому засіданні виконавчого комітету

допомога, гроші, туризм, готель

Рішення "Про надання фінансової допомоги на безповоротній основі для розвитку туристичної інфраструктури на території Ніжинської міської об’єднаної територіальної громади" прийняли на черговому засіданні виконавчого комітету 27 серпня.

Повідомляє mynizhyn.com.

З метою підтримки бізнесу, що пов'язаний з туристичною діяльністю, з червня по 18 серпня тривав період прийому документів на отримання фінансової допомоги суб’єктами підприємницької діяльності на безповоротній основі для розвитку туристичної інфраструктури на території Ніжинської міської ОТГ. 

Першу допомогу на розвиток туризму надали готелю «Ніжин» у сумі 48 тис. 22 грн. Це 50% від суми, яку витратив готель на свою модернізацію: закупили кондиціонери, встановили металопластикові двері і вікна, вклали нову плитку у центральному вході. 

Всього на дану програму підтримки підприємців і стимулювання розвитку туристичної інфраструктури з міського бюджету виділено 500 тис. грн. А одже ще 450 тис. грн є, тому підприємці можуть подати заявки на отримання даної фінансової допомоги до 1 жовтня. Зауважимо, що компенсують лише те, що вже виконане у поточному році. Деталі за посиланням: https://nizhynrada.gov.ua/nmr/anonsi.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: