Завантаження ...
banner
banner

Фотоконкурс "Мій домашній улюбленець" від сайту Mynizhyn.com та ЗооМаркету

Редакція сайту Mynizhyn.com та наш партнер – ЗооМаркет пропонують вам взяти участь у фотоконкурсі, головними героями якого стануть ваші домашні тварини: зубасті, волохаті, вухасті чи може повзучі

фотоконкурс, улюбленець, ЗооМаркет

Редакція сайту Mynizhyn.com та наш партнер – ЗооМаркет пропонують вам взяти участь у фотоконкурсі, головними героями якого стануть ваші домашні тварини: зубасті, волохаті, вухасті чи може повзучі.

Як буде проходити конкурс

Перший етап – визначення проміжних переможців

З 1 вересня по 4 жовтня ми приймаємо фотографії, на яких зображені ваші домашні улюбленці: собаки чи коти, хом’ячки або папуги, акваріумні рибки чи ящірки… підходять будь-які ваші друзі.

фотоконкурс, улюбленець, ЗооМаркет

Щопонеділка ми будемо розміщувати всі фотографії, які надійшли протягом одного тижня, в окремому пості на сторінці сайту Mynizhyn.com у мережі Facebook , а також в окремій публікації на самому сайті mynizhyn.com. Голосування буде проходити у Facebook і триватиме сім днів. Проголосувати за того учасника, який вам найбільше сподобався, можна, безпосередньо натиснувши лайк під його фотографією. Через тиждень ми підводимо підсумок проміжного голосування і публікуємо в понеділок фото чергових учасників, що надіслали нам фотографії за ці сім днів. Так триватиме п’ять тижнів.

Далі все просто: більше вподобань – вище місце за підсумками тижня. Автор фотографії, яка збере за тиждень найбільше лайків, отримає проміжний приз від ЗооМаркету. Це буде: 

- для котів і собак – іграшки, щітка для розчісування, ножиці для стрижки, дорожня поїлка;

фотоконкурс, улюбленець, ЗооМаркет

- для гризунів – будиночок і колесо;

фотоконкурс, улюбленець, ЗооМаркет

- для папуги – дзеркальце і смаколики.

фотоконкурс, улюбленець, ЗооМаркет
Один переможець тижня отримає один із цих подарунків в залежності від того яку має тваринку. 

Другий етап – визначення переможця конкурсу

Перші п’ять учасників з кожного тижня за кількістю зібраних уподобань потраплять до фіналу і за п’ять відбірних тижнів утворять 25 фіналістів. Їх фотографії ми опублікуємо в понеділок, 12 жовтня, і серед них протягом останнього тижня конкурсу за тією ж схемою відбудеться вирішальний етап голосування – визначення головного переможця. 19 жовтня ми підведемо підсумки голосування і розкажемо, хто ж переміг у цьому конкурсі домашніх улюбленців.

У фіналі на переможця чекатиме подарунковий сертифікат на 1000 грн для придбання товарів у ЗооМаркеті!

фотоконкурс, улюбленець, ЗооМаркет

Отже, п’ять попередніх етапів конкурсу «Мій домашній улюбленець» проходитимуть від понеділка до понеділка протягом наступних п’яти тижнів. А з 12 по 19 жовтня можна буде проголосувати за найкращий знімок у фіналі.

Як надіслати фотографії

Чекаємо фотографії перших учасників до наступного понеділка, 7 вересня. Їх можна надіслати через особисті повідомлення в нашу групу у Facebook, на електронну пошту mynizhyn.com@gmail.com. Або особисто принести роздруковане фото у ЗооМаркет за адресою вулиця Шевченка 120/6 (зліва від супермаркету АТБ).

До фотографії обов’язково додайте ім’я вашого улюбленця, а також ваше прізвище та ім’я і контактний телефон. Також дуже бажано додати до фото короткий опис: вік та кілька речень про те, як тваринка у вас опинилась, що любить, тощо. Нехай про ваших друзів і про те, як сильно ви їх любите, дізнаються всі.

Не забудьте зробити позначку «Фотоконкурс «Мій домашній улюбленець».

Усі світлини, які надійдуть до 00:00 понеділка, братимуть участь у голосуванні протягом наступного тижня. Головного переможця конкурсу «Мій домашній улюбленець» також буде визначено шляхом голосування у Facebook з 12 жовтня до 10:00 19 жовтня.
 
Голосуйте за фотографії, які вам сподобались, лайками. Чим більше вподобань, тим більше шансів на перемогу. Тому важливо не лише підтримати достойних, на вашу думку, учасників, але й поширити допис, аби про конкурс дізналися якомога більше ваших друзів і підтримали тих, хто на це найбільше заслуговує.

Партнер конкурсу – ЗооМаркет працює у Ніжині на вулиці Шевченка 120/6 (зліва від супермаркету АТБ). В цьому магазині ви знайдете все для ваших домашніх улюбленців. Якість і приємні ціни гарантовані. 

«ЗооМаркет» - все найкраще для тварин та їх власників! 

ЗооМаркет у Facebook, в Instagram. Тел.: 068-557-05-28

фотоконкурс, улюбленець, ЗооМаркет

фотоконкурс, улюбленець, ЗооМаркет

фотоконкурс, улюбленець, ЗооМаркет

фотоконкурс, улюбленець, ЗооМаркет

фотоконкурс, улюбленець, ЗооМаркет
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: