Завантаження ...
banner

«Мистецтво перемагати булінг»: у Ніжині відбулася презентація проєкту

Днями у приміщенні Ніжинської міської центральної бібліотеки презентували проєкт з протидії булінгу. Захід зібрав працівників освіти, членів молодіжних громадських організацій та комунальних

булінг, Ніжин, презентація проєкту

Днями у приміщенні Ніжинської міської центральної бібліотеки презентували проєкт з протидії булінгу. Захід зібрав працівників освіти, членів молодіжних громадських організацій та комунальних установ. Організували презентацію громадська організація "Твій Світ" у партнерстві з комунальним закладом Ніжинський міський молодіжний центр.

"Практики протидії булінгу, які були представлені учасникам грунтуються на безпосередній участі підлітків і молоді у прийнятті рішень"-, говорить керівник проєкту Олександр Чепур.

Рівень залучення підлітків до булінгу є високим. Особливо актуальною проблема шкільного цькування є для малих міст, де булінг стає заміною змістовним розвагам, саморозвитку і самоствердженню сучасного підлітка. Проєкт планують реалізувати у трьох містах: Ніжині, Борисполі і Пирятині.

Під час самої презентації учасники ознайомились із даними останнього дослідження ЮНІСЕФ щодо проблеми булінгу в Україні, отримали інформацію про застосування методики форум – театру у профілактиці булінгу,  переглянули інформаційне відео, обговорили спільні дії.

У рамках проєкту планується, що разом з психологами шкільні лідери пройдуть навчання та здобудуть знання з прав людини, громадянські навики і вміння, опанують та застосують навички з проектного менеджменту, спланують та реалізують у своїх колективах власні ініціативи з подолання булінгу. 

Підтримку проекту «Мистецтво перемагати булінг: форум – театр для служб шкільних омбудсменів на протидію булінгу в навчальних закладах малих міст України» надає Фонд сприяння демократії Посольства США в Україні.   

булінг, Ніжин, презентація проєкту
  
булінг, Ніжин, презентація проєкту
  булінг, Ніжин, презентація проєкту
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: