Завантаження ...
banner

У Ніжині за добу виявили найбільше хворих на COVID-19 в області

За даними Управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА станом на 2 вересня в області зафіксовані 68 нових випадків COVID-19. Захворювання виявили у 22 ніжинців, сімнадцяти чернігівців

коронавірус, захворюваність, випадки

За даними Управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА станом на 2 вересня в області зафіксовані 68 нових випадків COVID-19.

Захворювання виявили у 22 ніжинців, сімнадцяти чернігівців, по п’ять випадків інфікування у Бобровицькому, Ніжинському і Носівському районах, по три – у Городнянському та Куликівському. По два хворих у Сновському і Талалаївському районі, по одному в Бахмацькому, Борзнянському, Срібнянському та Чернігівському. З них госпіталізовано 13 осіб, решта перебувають на амбулаторному лікуванні.

На жаль, маємо ще два летальних випадки.

Від COVID-19 помер 73-річний житель Бобровицького району. Він мав супутні патології, які ускладнили перебіг коронавірусної хвороби. Також у Бобровиці померла 84-річна жінка від основного захворювання, яке було ускладнене діагнозом COVID-19. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким померлих.

За минулу добу в області одужали 26 хворих: семеро чернігівців, шестеро ніжинців, п’ятеро прилучан, по два одужавших у Коропському і Талалаївському районах, четверо – у Борзнянському. З них восьмеро перебувало на госпіталізації.

Загалом на Чернігівщині 2017 випадків інфікування COVID-19, з них:

– 1023 пацієнтів одужали;

– 735 — лікується амбулаторно;

– 215 — перебуває на госпіталізації у медзакладах;

– 36 летальних випадків;

– 8 померлих осіб із супутнім діагнозом COVID-19.

За минулу добу в обласному лабораторному центрі проведено 410 ПЛР-досліджень.

– В області станом на 2 вересня 950 активних випадків коронавірусу. Закликаємо дотримуватись загально прийнятих правил: у громадських місцях дотримуватися карантинних обмежень: використовувати засоби захисту, частіше мити руки, уникати натовпів, – сказав Андрій Подорван, заступник голови Чернігівської ОДА.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: