Завантаження ...
banner
banner

Як зробити Ніжин привабливим для туристів? Відповідає Валерій Зуб

2 вересня на телеканалі UA:Чернігів у проекті «Виборчий округ» народний депутат України Валерій Зуб пообіцяв зробити все для того, щоб Ніжин став історичним центром. Мова йде про відкриття в центрі Ніжину архітектурно-історичного заповідника

Валерій Зуб, Ніжин, туризм, заповідник, історія

2 вересня на телеканалі UA:Чернігів у проекті «Виборчий округ» народний депутат України Валерій Зуб пообіцяв зробити все для того, щоб Ніжин став історичним центром. 

Мова йде про відкриття в центрі Ніжину архітектурно-історичного заповідника.

Мешканців Ніжина турбує стан головної центральної вулиці, що має назву Гоголівська. Щоб бути цікавою для туристів на Гоголівській мають бути не секонд-хенд, чи ремонт телефонів і взуття, а сувенірні лавки. Тому Валерій Зуб отримав питання від громади Ніжина: "Як зробити Ніжин привабливим для туристів?" і що особисто може зробити для цього народний депутат.


Валерій Зуб сказав: "Я от хочу сказати, що як раз ми обговорювали цю тему, до речі, на сесії міської ради ми про це говорили. Іде мова про створення архітектурно-історичного заповідника в центрі міста. І стовідсотково, я гарантую, навіть дав сьогодні вже доручення своєму помічнику, щоб ми цим питанням зайнялися. Ми піднімемо всі існуючі документи до цього часу, це питання обговорювалося, але так і не було вирішено. Все-таки я все зроблю для того, щоб Ніжин став таким от історичним центром" (slovoidilo.ua)

Про що ще говорили з народним депутатом Валерієм Зубом на телеканалі UA:Чернігів дивіться у відео нижче:

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: