Завантаження ...
banner

Олександр Кодола, очільник обласної організації партії "ЗА МАЙБУТНЄ". Ми хочемо почути громаду Ніжина

У суботу та неділю у Ніжині відбувся флешмоб “Розквітне Ніжин - розквітне Україна”. Ініціював захід місцевий осередок партії “ЗА МАЙБУТНЄ”. Організатори дали змогу ніжинцям в оригінальний

ПОЗИЦІЯ


Олександр Кодола, флешмоб, За Майбутнє


У суботу та неділю у Ніжині відбувся флешмоб "Розквітне Ніжин - розквітне Україна". Ініціював захід місцевий осередок партії "ЗА МАЙБУТНЄ". Організатори дали змогу ніжинцям в оригінальний спосіб поділитися своїми мріями про майбутнє міста і сфотографуватися біля чудової квіткової фототозони.

Біля офісу партії на вул. Шевченка розмістили яскраву фотозону з хризантем патріотичних синіх і жовтих кольорів. Поряд розташували банер для побажань та пропозицій містян - яким вони хочуть бачити майбутній Ніжин?

Ніжинці радо фотографувалися на фоні квіткової краси, бо подібної локації у місті ще не було. Також записували побажання рідному місту. 


- Наша мета - красивий, квітучий Ніжин, такий, як ці патріотичні квіти, які сьогодні радують і надихають ніжинців, - зазначив Олександр Кодола, очільник обласної організації партії "ЗА МАЙБУТНЄ". - Упевнений для квітучого майбутнього у Ніжина є всі можливості та ресурси. Ми хочемо чути громаду! Тому запропонували містянам поділитися думками, яким вони бачать майбутнє Ніжина. Всі побажання, бачення і поради наша команда неодмінно використає у роботі на користь громади.

Повз локацій заходу пройти було непросто. Настрою містянам у вихідний день, окрім барв, додавала ще й гарна музика і тепло спілкування. Зупинялися зробити фото і залишити послання в майбутнє на полотні люди різних поколінь. У кожного було що сказати. 

- Кольори чіпляють, яскраво, красиво, приємні емоції, - ділиться враженнями про флешмоб Анастасія Колесник. - Коли побачила фотозону, одразу захотіла сфотографуватись. Така прикраса для міста. А я Ніжин люблю. Тут закінчила університет і залишилася жити, бо я не місцева. На жаль, у Ніжині доволі важко працевлаштуватись особливо молодій людині. Хотілося б, аби ця проблема вирішилася. 

- Підійшли і зразу настрій хороший, - каже місцева жителька Анжеліка Ляшенко. Жінка зробила фото і залишила коментар на банері про майбутнє Ніжина. - У нашому місті давно не вирішується питання притулку для безпритульних тварин. Він украй необхідний. Нічийні коти, собаки майже всюди, страждають. Я тварин люблю, тому вболіваю за створення такого закладу у Ніжині. 

- Добрий захід для дозвілля, він також як рупор громади, - говорить ніжинець Руслан. - Хочу, щоб Ніжин і вся Україна квітнули, як ця фотозона. 

Пенсіонерка Тетяна Логінова їхала у справах та зупинила велосипед біля локацій флешмобу "Розквітне Ніжин - розквітне Україна". 

- Приємна акція, око радіє, - не приховує емоцій жінка. - Хочу, аби у Ніжині вирішилося питання транспорту. Ходив справно. Я сама з віддаленого мікрорайону. Мені ця проблема знайома. Написала побажання, щоб міська влада і пенсіонерів не забувала, поважала, сприяла вирішенню їх питань. Щиро зичу, щоб Ніжин розвивався і рухався лише вперед. 

Олександр Кодола, флешмоб, За Майбутнє

Олександр Кодола, флешмоб, За Майбутнє

Олександр Кодола, флешмоб, За Майбутнє

Олександр Кодола, флешмоб, За Майбутнє

Олександр Кодола, флешмоб, За Майбутнє

Олександр Кодола, флешмоб, За Майбутнє

Олександр Кодола, флешмоб, За Майбутнє

Олександр Кодола, флешмоб, За Майбутнє

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: