Завантаження ...
banner
banner

Завершується реконструкція нового дитячого садочка у Ніжині

Завершуються роботи з Реконструкції приміщень ЗОШ І ст. № 8 з метою відкриття закладу дошкільної освіти (дитячий садок) № 8 "Кручайлик" Ніжинської міської ради в м. Ніжин, вул. Воздвиженська, 185

садочок, реконструкція, Кручайлик

Завершуються роботи з реконструкції приміщень ЗОШ І ст. № 8 з метою відкриття закладу дошкільної освіти (дитячий садок) № 8 "Кручайлик" Ніжинської міської ради в м. Ніжин, вул. Воздвиженська, 185. 

За час будівельно-ремонтних робіт здійснили перепланування приміщень, повністю замінили зовнішні та внутрішні комунікації, утеплили горище та цоколі, оздобили стіни, змонтували внутрішнє електропостачання, встановили металопластикові двері. 

Також змонто вана та встановлена припливно-витяжна система вентиляції, змонтована підвісна стеля зі світлодіодними світильниками, встановлена пожежна сигналізація, закінчені роботи по встановленні системи опалення, частково змонтована підлога, вкладена цокольна плитка. 

В даний час проводиться прибирання приміщень та облаштування території навколо дитячого садка, встановлення дитячих майданчиків і завезення піску.

Ужкг Та Будівництва 

садочок, реконструкція, Кручайлик

садочок, реконструкція, Кручайлик

садочок, реконструкція, Кручайлик

садочок, реконструкція, Кручайлик
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: