Завантаження ...
banner
banner

Step by Step - cертифікований центр складання Кембриджських екзаменів у Ніжині

Друзі! Неймовірна новина! Відтепер непотрібно їхати до Києва, аби отримати сертифікат міжнародного зразка, котрий би підтверджував ваш рівень знань англійської мови. Сертифікований центр

НА ПРАВАХ РЕКЛАМИ



Step by Step, екзамени, сертифікат, англійська мова

Друзі! Неймовірна новина!

Відтепер непотрібно їхати до Києва, аби отримати сертифікат міжнародного зразка, котрий би підтверджував ваш рівень знань  англійської мови. Сертифікований центр складання Кембриджських екзаменів відтепер знаходиться в Ніжині, а саме - в Step by Step.

Ви маєте чудову нагоду отримати консультацію стосовно даних екзаменів, пройти підготовку в нашому центрі з кваліфікованими викладачами, скласти іспити та отримати сертифікат, котрий дійсний в усьому світі, більше того – дійсний впродовж цілого життя. 

Для майбутніх випускників отримання міжнародного сертифікату надає можливість не складати ЗНО, адже Кембриджський екзамен прирівнюється до Зовнішнього незалежного оцінювання. Ба більше, із міжнародним сертифікатом випускники матимуть змогу вступити в будь-який вуз світу й довести свої знання на світовому рівні. 

Step by Step, екзамени, сертифікат, англійська мова

Не гайте час! Починайте навчання сьогодні й вже завтра матимете змогу втілити ваші бажання про освіту за кордоном в реальність.  

Пройти ппідготовку до екзаменів ви зможете у центрі навчання Step by Step, який знаходиться за адресою вул. Шевченка 11-а, ТЦ Гермес, 3 пов.

Запис на співбесіду за телефоном  068 131-79-49 або 096 722-90-09

Step by Step, екзамени, сертифікат, англійська мова
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: